Сушені фрукти, овочі, насіння
Основною причиною псування фруктів та овочів є їх внутрішня волога. Для їх тривалого зберігання використовується один з найстаріших методів консервування - конвективне сушіння.
По суті це консервування шляхом випаровування вологи з фруктів і овочів, за рахунок чого концентрація розчинних сухих речовин, в тому числі консервантів збільшується. В наслідок цих процесів біохімічні процеси майже повністю припиняються, а термін зберігання фруктів та овочів стає необхідним.
Ми здійснюємо сушку фруктів і овочів конвективним способом (за допомогою гарячого повітря).
Приймаємо замовлення на виготовлення сушених овощей та фруктів на постійній основі.
На нашому сайті darypolissya.com.ua ви можете придбати наші товари.
- 220 ₴/кгНемає в наявності+380 (97) 332-29-46
- +380 (68) 539-47-56