ЯБЛУЧНЕ БОРОШНО
Яблучне борошно.
Застосування:
- в домашній кулінарії яблучне борошно використовується для приготування випічки, тортів, кексів, пюре;
- в промисловому виробництві в складі суміші із сухофруктів, для продуктів зп, для виготовлення кранчей, сухих сніданків, мюслів, джемів, кондитерських виробів і випічки.
Що таке яблучне борошно? Це натуральні яблука з яких сучасним конвективним способом видалено 80 - 90% вологості. Мелені сушені яблука виходять в результаті дроблення сухих фруктів.
Наша продукція екологічно безпечна, яблука вирощені без обробки хімічними препаратами.
Яблука – це універсальний фрукт, крім того, що їх можна вживати сирими, вони ще запікаються і сушаться. Останній спосіб особливо популярний, оскільки дозволяє зберігати яблука довше. Така популярність сушених яблук обумовлена ще тим, що вони в процесі сушки практично не втрачають свої корисні властивості.
Сушка з яблук відмінно впливає на травну систему людини. Ось чому так корисно уранці з’їдати, наприклад, вівсяну кашу з сушеними яблуками. Такий тандем запустить травну систему людини.
Сушка зберігає усі вітаміни і мікроелементи властиві свіжому фрукту в ній міститься такі вітаміни, як С, Е, К і групи В. Вони беруть участь у формуванні міцного імунітету, відповідають за протистояння інфекціям і мають антиоксидантну дію. Ось чому компот з сушки корисно пити в зимову пору року.
Калій, що міститься в сушених яблуках, покращує роботу серця, відновлює водно-сольовий баланс. Сушені яблука особливо корисні для вагітних жінок, адже зміцнюють імунітет, що дуже важливо для майбутньої мами. Літнім людям також корисно споживати їх, адже вони не такі тверді, як звичайні фрукти, але в той же час добре впливають на нервову систему людини.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Виробник | ЛЮБОР |
Вага нетто, грам | 1000 |
Країна походження | Україна |
Пакування | Паперовий пакет |
- Ціна: 300 ₴