Картопля становить орієнтовно 80% від усіх сушених овочів в харчовій промисловості. Сушену картоплю використовують в домашніх умовах для густоти супів і для приготування різних соусів. Такий напівфабрикат дуже зручний, коли немає часу на приготування страви зі звичайної картоплі або, коли закінчилася картопля.
Туристи та любителі тривалих походів вже давно оцінили переваги сушеної картоплі, вона просто ідеальна, тому, що ніхто не хоче тягнути кілограми бульб, а сушена картопля набагато легше.
Сушена картопля багата натрієм, фосфором, калієм, магнієм, залізом, вітамінами E, D та іншими. Білок з сушеної картоплі близький до тваринних білків, а амінокислоти добре збалансовані і швидко засвоюються організмом.
Сушена картопля це лужний продукт, тобто нейтралізує надлишки кислоти в організмі.
Наша картопля – це варена сушена та мелена картопля.
В якості сировини використовується лише екологічно чиста картопля, що вирощена на не забруднених земельних ділянках та оброблялась з дотриманням всіх необхідних вимог.
Сушіння здійснюється у власній конвекційній сушці.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Країна виробник | Україна |
Ціна за 1 кг | 220 |
- Ціна: 220 ₴/кг